Reportáž ze 7. Jonáškova zábavného odpoledne

26. 5. 2017–0. 0. 0000

Reportáž ze 7. Jonáškova zábavného odpoledne natočil náš partner - Regionální televize a naleznete ji zde.

Fotografie z celé akce, které nafotil Vlasta Dřímal, naleznete zde.

Tisková zpráva k 7. ročníku Jonáškova odpoledne

23. 5. 2017–0. 0. 0000

Ve dnech 20. a 21. května 2017 proběhla již 7. benefiční akce „Jonáškovo zábavné odpoledne“. Jde o kulturně
společenskou akci pro celou rodinu, kterou navštěvují obyvatelé z celého Vsetínského okresu a okolních měst či obcí. Letos amfiteátr a park zámku Kinských navštívilo 2181 platících dospělých a 1500 neplatících dětí. Záštitu nad touto akcí letos převzala radní Zlínského kraje paní Michaela Bláhová a starosta města Valašské Meziříčí pan Robert Stržínek. O hudební program se postaraly tyto hudební skupiny a umělci: Ready Kirken, Marek Ztracený, Vladimír Merta, Voxel, Vojta Kotek se skupinou This, Maxíci, Eva Matějovská + W.A.F., Kanon, The Syrup a další. Nedílnou součástí je i bohatý doprovodný program. Za zmínku stojí mobilní planetárium a projekční laserová střelnice. Akci pravidelně svou účastí a vybranými penězi podporují motorkáři, kterých se po oba dny v parků sešlo více než 200.

Tato benefiční akce získala pro Nadační fond Jonášek 194 156,- Kč.

Získané peníze budou použity na...

Seznam vylosovaných cen ze vstupenek 7. ročníku Jonáškova zábavného odpoledne

22. 5. 2017–0. 0. 0000

• Týdenní pobyt v rekreační chatě až pro 9 osob - modrý lístek číslo 9
  • Víkendový pobyt v penzionu Lesanka na úpatí Orlických hor - žlutý lístek 109 s písmenem R
  • Televize Sony 102 cm T/C Smart - žlutý lístek 26 s písmenem F
  • KRUPS Espresso 1,6L 1450 W vínový - šedobílý lístek 48
  • Trackové kolo - modrý lístek 40 s písmenem U
  • Tablet PS 10,1 - zelený lístek 40 s písmenem U
  • Tričko a drobnosti - růžový lístek 4
  • Tričko a drobnosti - modrý lístek 169
  • Tričko a drobnosti - růžový lístek 200 se symbolem noty
  • Tričko a drobnosti - žlutý lístek 193 s písmenem R

Doprovodný program Jonáškova odpoledne

8. 5. 2017–0. 0. 0000

Jonáškovo zábavné odpoledne 21. a 22. května 2016 doprovodný program

Mimo dění na hlavním pódiu čeká na návštěvníky v prostorách amfiteátru letního kina ve Valašském Meziříčí bohatý doprovodný program:

• Sál zámku Kinských sobota 15.45 Divadlo LEONKA pohádka U modré tůňky, neděle 16.30 Divadélko LEONKA pohádka Lína Evelína
  • Před zámkem Kinských výstava motorek motorkářů K 1400 od 14.30
  • Mobilní planetárium – první mobilní planetárium v ČR. Sférické promítání vzdělávacích filmů a zábavních full dome show nejen o hvězdách a vesmíru v planetární kopuli. Planetárium může divákům během krátké chvíle demonstrovat podmořský svět, lety do vesmíru nebo třeba krajinu na Marsu.
  • Projekční laserová střelnice – principem laserové střelnice je trénink střelby na různé druhy cílů. Střelec střílí speciálně upravenou laserovou zbraní. Zbraně jsou identické jako originály, některé z nich jsou odlehčené a proto vhodné i pro děti. Zastřílet si budete moci z těchto zbraní : Mini Ruger, Malorážka ZKM452, Colt 1911 a další.
  • Ukázka výcviku psů Městské policie Valašské Meziříčí
  • Skupina historického šermu CONDUCTI ukázky soubojů
  • Valašský sbor Portášský - neděle diskuze s návštěvníky, ukázky zbraní, možnost střelby z historických zbraní
  • Tvořivá dílna pro děti rodinné mateřské centrum Sluníčko
  • Malování na obličej
  • Klaun Rambajs - zábavná show pro děti na hlavním pódiu – neděle 13.45
  • Workshop Afričtí bubeníci
  • Zóna her pro děti – deskové hry Vrtule, prolézačky a hry pro děti SVČ Domeček.
  • Lunapark pro děti i dospělé – housenková dráha, nafukovací skluzavka, malý řetízkový kolotoč, vláček, malá autíčka
  • skákací hrady, nafukovací skluzavky
  • Bohaté občerstvení v podobě GASTRO stanu pana Stummera: Slovenské halušky, Farmářské brambory, Nudle s gyrosem, Masová pánev, Bramborové placky, Grilované klobásy a cigára, Kuřecí a Vepřové steaky, Grilovaná zelenina, Grilované žampiony, Brambory na másle, Gyros v tortille.
  • Prodej cukrové vaty, popcornu, zmrzliny, trdelníků, cukrovinek, hraček a řemeslných výrobků

Slosovatelné vstupenky - hodnotné ceny

5. 5. 2017–0. 0. 0000

Každá zakoupená vstupenka na Jonáškově zábavném odpoledni bude zařazena do slosování o tyto krásné ceny:

• Rekreační objekt chata Podlesí 496 – týdenní pobyt až pro 9 osob (věnoval pan Jiří Baroš)
  • Dárkový poukaz na víkendový pobyt v penzionu Lesanka, který se nachází na úpatí Orlických hor věnovala společnost Morava okno v hodnotě 10.000,- Kč
  • Televize Sony 102 cm T/C Smart v hodnotě 11.990,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • KRUPS Espresso 1,6L 1450 W vínový v hodnotě 10999,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • Tablet PS 10,1 v ceně 2.699,- Kč (věnovala společnost OKAY Elektro Valašské Meziříčí)
  • Dětské trackové kolo v hodnotě 10.000,- Kč věnovala společnost CARBOLL BIKE

Detaily naleznete v přiloženém dokumentu zde.

7. Jonáškovo zábavné odpoledne

19. 4. 2017–0. 0. 0000

Od roku 2010 pořádáme každoročně benefiční akci s názvem Jonáškovo zábavné odpoledne. Výtěžek ze vstupného půjde opět na pomoc dětem, které bojují s rakovinou. Neumíme děti vyléčit, ale chceme jim vrátit úsměv na tváře. Přidejte se k nám. Děkujeme. Letos zde vystoupí Marek Ztracený, Eva Matějovská, The Syrup Kabát revival, Ready Kirken, Vladimír Merta, Maxíci, Voxel, Vojta Kotek, Kanon a další.

Plakát ve formátu jpg naleznete zde a alternativní plakát ve formátu pdf zde.